ACTUALITAT‎ > ‎Notícies Formació‎ > ‎

PLA DE FORMACIÓ SUBVENCONAT 2015

26 d’abr. 2015, 1:56 publicada per Seccion Sindical CCOO Quiron Bcn   [ actualitzat el 7 de maig 2015, 1:49 ]

La FSS-CCOO premia la seva afiliació i amplia l'oferta de cursos del Pla de formació subvencionat 2015

La formació per a la seva afiliació continua sent, per a la Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris de CCOO (FSS-CCOO), un objectiu prioritari i una necessitat. Per aquest motiu, des de l'any 2013, subvenciona, amb fons propis un pla formatiu per premiar la seva fidelitat. Per a aquest any amplia el seu catàleg de cursos per només 19 euros cadascun.

Les persones afiliades a CCOO, al corrent de pagament, o aquelles que s'afiliïn i tinguin una primera quota abonada, es poden inscriure en els cursos d'aquest pla subvencionat, a desenvolupar al llarg del 2015. No es poden fer més de dos cursos a la vegada. 

TERMINIS DE SOL·LICITUD I EXECUCIÓ
: al llarg de tot el 2015 


NOMBRE MÀXIM DE CURSOS PER AFILIAT/ADA I ANY 

·         Nou afiliat Quota general: 4 cursos/any. Quota especial: 3 cursos/any 

·         Afiliat de més d'1 any i menys de 3 anys Quota general: 5 cursos/any. Quota especial: 4 cursos/any 

·         Afiliat de més de 3 anys Quota general: 6 cursos/any. Quota especial: 5 cursos/any 

·         Afiliat amb quota superreduïda: 2 cursos/any Requisits d'inscripció
 : 

·         Afiliació a CCOO, al corrent de pagament. 

·         Alta de nova afiliació, amb la primera quota abonada. 

·         Pagament de 19 euros per curs sol·licitat (CCOO subvenciona la resta del cost de cada curs). 

·         Ordinador amb accés a Internet i compte de correu electrònic. 

·         Inscripcions a www.fysa.es 

·         Els requisits s'han de mantenir al llarg de tot el desenvolupament del Pla.

Compromís de qualitat: cursos acreditats per la Comissió Nacional de Formació Contínua del SNS (sanitaris). És possible que, durant el procés de "reacreditació" dels cursos, el nombre de crèdits es modifiqui per resolució de l'Administració. 

Cursos amb el reconeixement d'interès docent sanitari (RIDS) o d'interès sanitari (RIS), mitjançant les corresponents resolucions de l'Administració sanitària (no sanitaris). Atenent al criteri d'algun tribunal de comunitat autònoma pot ser que no es valori aquest reconeixement oficial en els processos selectius.  

Per inscriure-s'hi, cal omplir tots els camps del full de sol·licitud que es troba en clicar sobre del nom del curs triat.  

Si la persona es troba en situació d'atur haurà d'assenyalar, en els camps de la sol·licitud "Domicili del centre de treball" i "Codi postal del centre de treball", l'adreça i el codi postal del seu domicili habitual. Un cop completada la sol·licitud, ha de fer clic a la pestanya "Enviar dades" que hi ha al final i el procés haurà finalitzat. Cal fer una inscripció per cada activitat sol·licitada.

Els cursos es realitzaran en la modalitat en línia, amb la descàrrega d'arxius en format PDF (no hi haurà manuals en paper) i es disposarà de tutories personalitzades per a l'alumnat a través de correu electrònic. 

Hi ha la possibilitat que, al llarg de l'any, el catàleg de cursos s'incrementi. 

La FSS-CCOO es posarà en contacte amb els alumnes a través de FYSA, un cop comprovat el pagament i les condicions d'afiliació, per informar-los de la data de començament de l'edició del curs sol·licitat en la qual han estat inclosos. 

Han abstenir de matricular-se en aquest pla aquelles persones que no estiguin afiliades a CCOO o no estiguin al corrent de pagament. Per a qualsevol informació, consulta, dubte o reclamació, cal dirigir-se a l'Àrea de Formació de la comunitat autònoma corresponent. 

LA TEVA FORMACIÓ, EL NOSTRE COMPROMÍS

AFILIA'T!

 
Comments